Astrum d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge privatno je poduzeće, osnovano 1994 godine u Ludbregu, sa osnovnom poslovnom orjentacijom izrade software-a prema poslovnim potrebama privrednih subjekata te drugih organizacija i ustanova, pritom koristeći različite baze podataka.

     Naš osnovni proizvod je izrada softwera za određene poslovne procese prema želji i potrebi korisnika.

     U poslovnom nastupu orjentirani smo na izradu poslovnih aplikacija te specijaliziranih poslovnih procesa i rješenja unutar organizacije za vrste djelatnosti kao što su

* trgovačko poslovanje,
* poslovanje restorana, barova, kafića te drugih ugostiteljskih objekata ,
* POS sistemi (elektroničke blagajne raznih vrsta i namjena)
* proizvodnja i pračenje proizvodnje
* servisi i poslovanje servisa
* knjigovodstveno-računovodstvene djelatnosti te knjigovodstveni servisi
* uslužne djelatnosti, sudska praksa i druge djelatnosti,
* poljoprivredna proizvodnja

* različita skladišna poslovanje i skladišne evidencije

     Bogato dugogodišnje iskustvo bavljenjem informatizacijom različitih poslovnih procesa daje nam mogućnost izvedbe informatičkih projekata upravo prema potrebama korisnika.

     Za određene korisnike, tokom vremena razvili smo specifične programske module kao što su : sistem praćenja protoka vode u distributivnom sistemu opskrbe vodom u smislu kontrole gubitaka, software za poslovanje sudova sa strankama s evidencijom dnevnika i kontovnika prema procesima, software za kontrolu proizvodnje kamenih agregata prema normama i standardima, projekt informatizacije i automatizacije poslovnog procesa kataloške prodaje, software za financijsko poslovanje poduzeća i obrta sa modulima informatizacije poslova za trgovinsko poslovanje. Ovaj software koristi metode automatske sinkronizacije, odnosno replikacije baze podataka.

     Tehnologija koju koristimo omogućuje neprestanu ugradnju najnovijih informatičkih standarda u poslovni software.

     Poslovni korisnici za koje vršimu usluge implementacije, instalacije, obuke, održavanja IS-a , razvoja po narudžbi poslovnih informacijskih sistema, nalaze se na području čitave Republike Hrvatske, Slovenije i Srbije.

     Način rada sa Vama, korisnicima naših informacijskih sustava (programa), je takav da slušamo to što želite i što Vam treba, te tada zajedno s našim stručnjacima i programerima dogovaramo i odlučujemo kako ćemo to najbolje izvest.

     Sve izrađene module nakon izrade i instalacije održavamo i brinemo se za nadogradnje, dopune i izmjene. Održavanje je brzo, uglavnom ON line daljinski ili prema želji i potrebi korisnika na lokaciji korisnika Rok odaziva je momentalan ili u jako kratkom roku.

     Želja nam je da naši korisnici dobiju vrhunski software-ski proizvod, koji će im osigurati prednost nad konkurencijom, te da je on naša legitimacija za nove buduće projekte.
tel: 042-816-002    098-267-067        fax: 042-300-004       e-mail: astrum@astrum.hr

Astrum d.o.o. © 2013   design by Astrum d.o.o. - Internet razvoj