SPIR -POSLOVNI SOFTWARE ZA UPRAVLJANJE RESURSIMA PODUZEĆA

radno vrijeme : od ponedjeljka do petka od 8-17h , prema potrebi subotom i nedjeljom

1994..2018
24 godina rada i iskustva

Nove stranice

IZRADA I ODRŽAVANJE POSLOVNOG SOFTWARE-A

aktualno
naručite i brzo uvedite program

OBRAČUN PLAĆE
( https://www.astrum.hr/rjes_obracun_placa.html )
S JOPPD

ON line - internet verzije programa

* Obračun zateznih kamata

* Knjigovodsvo za udruge i obrte KPI , evidencija članova, blagajna

Snažne - Server Client aplikacije

* POSLOVANJE TRGOVINA, LANCA TRGOVINA
* JEDNOSTAVNA PROIZVODNJA
* POSLOVANJE RESTORANA, CAFFE BAROVA, LANCA RESTORANA, UGOSTITELJSTVO
* FINANCIJSKO KNJIGOVODSTVO ZA PODUZEĆA I OBRTE
*OBRAĆUN PLAĆA I DNEVNE EVIDENCIJE RADA RADNIKA
* EVIDENCIJA DUGOTRAJNE IMOVINE
* POSLOVANJE ZA SERVIS
*SPECIJALIZIRANI PROGRAMI PREMA NARUDŽBI
* TV I KATALOŠKA PRODAJA
*SKLADIŠNA POSLOVANJA

nazovite nas na ove brojeve
042-816-002 , 098-267-067
brza ON line podrška : 8h - 17h
fiskalizacija u Hrvatskoj i kako se fiskalizirati

 

tel: 042-816-002
gsm: 098-267-067
fax: 042-300-004
astrum@astrum.hr
skype: damirkl

PAKET
(za windows xp, 7, 8, 10
32 bit, 64 bit )

IS MALOPRODAJA, VELEPRODAJA, SKLADIŠNO POSLOVANJE, IZVJEŠTAJI , FISKALIZACIJA

(garancija, posprodajno održavanje, obuka, ON line održavanje)

KLIKNI OVDJE

MOBILNA PRODAJA BILO GDJE

Prodaja na terenu , kliknite za više informacija

Kliknite na sliku za više informacija

MOBILNA PRODAJA NA TERENU , BILO GDJE , S FISKALIZIRANIM RAČUNIMA

Ukoliko želite dalje obrađivati podatke i tako dobiti korisne poslovne informacije možemo ih prenjeti u poslovni sistem.

KLIKNI OVDJE

FAKTURIRANJE ZA RAZLIČITE NAMJENE
nazovite nas za cijenu i instalaciju

PAKET
(windows xp, 7, 8, 10
32 bit, 64 bit )

FAKTURIRANJE
za različite potrebe


Partneri, računi , šifarnici, izvještaji, usluge, roba, rabati, slobodan unos teksta i cijena, skladišta, inventure itd.

(instalacija, garancija, podrška, ON line održavanje)

     Financijsko knjigovodstvo dio je poslovnog sistema sa centralnom bazom podataka. Više poslovnih događaja knjiži se automatski, prema pripremljenim predlošcima. Ostaje više vremena za kontrolu te izrade i analize željenih izvještaja, bilanci, raznih rekapitulacija informativnih poslovnih izvještaja koje unaprijeđuju poslovanje.


više >>>


Funkcija za brzo i jednostavno slanje naloga, za plaćanje mnoštva otvorenih računa putem e-bankarstva na plačenje banci.... više >>>

Obračun i evidencija plaća spada među deliktne i kompleksne poslove u poduzećima . To se očituje ne samo u njihovu opsegu i kompliciranosti nego i u velikoj raznorodnosti izvora koji uređuju tu materiju. Svaka pogreška u tim procesima može imati štetne materijalne posljedice za djelatnika, ali i za poslodavca, a osim toga, pogreške, zakašnjenja i sl. utječe na opću klimu i međuljudske odnose u poduzeću.

Informacijski podsistem (IPS) Plaće , razvijen u firmi Astrum d.o.o. omogućava brzo, jednostavno  i uspješno prilagođavanje rezultata obrade zahtjevima svih korisnika, kako unutarnjih tako i vanjskih.


                                             više >>>

Blog-zanimljivosti , informacije i savjeti iz svijeta OBRAČUNA PLAĆA

Izrada stranica , dizajna i programa za rad na internetu prema Vašim potrebama s grafičkim dizajnom.

Usluga obuhvaća izradu web ( internet ) stranica , izradu i projektiranje web aplikacija , programiranje za facebook , izradu stylova i dizajna , grafički dizajn i izradu stilski dizajniranih fotografija (pozadina, naslovnih fotografija, fotografija za umatanje proizvoda itd., postavljanje na tražilice (Google ) te izradu i postavljanje kampanja i marketinških akcija na google-u.

Pritisnite za pogled


više >>>

Programi za ugostiteljstvo , restorani , barovi , kafići

Odličan program koji omogućuje jednostavan i točan rad konobarima. Vlasnicima potpunu kontrolu nabave materijala i artikala za šank i kuhnju, točnu kontrolu naplate te evidencije zaliha šanka i kuhnje. Korištenjem dlanovnika za konobare odmah se u kuhnju i na šank šalju potpuni podaci oko narudžbe po stolovima. Automatizirana ili poluautomatizirana nabava materijala (hrane i drugih materijala i artikala) smanjuje Vam muke oko točne popune potrebnih zaliha i tako smanjuje troškove. Trebate li touch screen i to Vam možemo ponuditi. Program je u potpunosti fiskaliziran prema pravilima Porezne uprave Republike Hrvatske .


više >>>

Program za servisno poslovanje

Servis . Serviseri . Program za vođenje servisnog poslovanja

IS Servisno poslovanje, programski je modul za praćenje servisnog poslovanja, namjenjen svim onim poslovnim subjektima, obrtima, doo-ima i drugima koji u sklopu svog poslovanja rade različite servise na različitim proizvodima. Naprimjer servis kosilica, servis električnih uređaja, servis strojeva, auto servis, servise vlastitih proizvoda itd.

Program omogućuje praćenje podataka od donosa/dolaska proizvoda na servis, preko zapažanja klijenta i servisera tijekom servisa, prošlih servisa na istom proizvodu, pa sve preko utroška materijala i vremena , sve do konačnog preuzimanja proizvoda i izdavanja računa klijentu...

Opširnije...

  Software za Trgovinsko Poslovanje namjenjen je poduzećima koja se bave trgovinom te kojima je glavni cilj povećanje konkurentske prednosti povećanjem obujma poslovanja metodom povećanja brige i uslužnosti prema vlastitim kupcima ili klijentima, korištenjem suvremene informacijske tehnologije koja je integrirana u naš informacijski sustav “TRGOVINSKO POSLOVANJE”

   IPS Trgovinsko poslovanje namjenjen je R1 obveznicima, a promjenom parametra dobiva sve funkcije potrebne za poslovanje obrtnih radnji, R2-obveznicima.

  Funkcije IPS Trgovinsko poslovanje prilagođavamo Vašim potrebama ukoliko imate poslovni plan ili zamisao kako novim podacima ili obradama poboljšati svoje poslovanje.

Blog-zanimljivosti , informacije ,savjeti- trgovina

više >>>

Dugotrajna imovina - osnovna sredstva

IS "Dugotrajna imovina" specijalizirani je programski alat za evidencije i obrade podataka dugotrajne imovine sa svim potrebnim matičnim podacima o osnovnim sredstvima kao i sa prometnim podacima, o dugotrajnoj imovini, koji se evidentiraju tokom poslovne godine.

IS dugotrajna imovina (osnovna sredstva) omogućuje obračun amortizacije godišnje, mjesečno kvartalno kao i plan obračuna amortizacije. Podaci obračuna kao i prikaz stanja osnovnih sredstava omogućen je prema inventurnom broju, nomenklaturi, kontnu, amortizacijskoj stopi, novonabavljenim sredstvima, onima koja nisu ušli u obračun,otpisanima, koja su se se ikad pojavila. Osnovna sredstva mogu se pratiti prema mjestu troška, jedinici, zgradi, sobi, osobi koja ih duže.


više >>>

Proizvodnja

Infromacijski sistem Proizvodnja, cjelovito je programsko rješenje, koje prilagođavamo potrebama Vaše proizvodnje, počevši od narudžbi kupaca, nabave i planiranja materijala za proizvodnju, definiranja sastavnica i podsastavnica do n-tog nivoa, operacijskih listova, općih troškova proizvodnje pa preko radnih naloga i pračenje proizvodnje u tijeku, s mogučnošču pračenja po fazama, evidencije reklmacijama pa sve do prodaje i fakturiranja, a povezano s specijaliziranim programom za financijsko knjigovodstvo te robno knjigovodstvo. Prednosti koje dobivate su : bolje planiranje nabave i vremenskih resursa, pračenje narudžbi dobavljača i rokova izrade, kontrola proizvodnje u tijeku , automatska i poluatomatska povezanost sa fakturiranjem, robnim knjigovodstvom te financijskim knjigovodstvom...
više >>>

 
 
 

Obračun kamata


U IS Financijsko knjigovodstvo uključen je i modul IS obračun kamata. Kamate možete obračunati automatski za dužnike iz salda - konti za sve partnere ili pojedinačno za odabrane partnere. Modul IS Obračun kamata može se koristiti i potpuno samostalno, neodvisno od programa Financijsko knjigovodstvo za pojedinačne potrebe obračuna. Može se naručiti sa programom Financijsko knjigovodstvo ili kao samostalni modul Obračun kamata. Stope za obračun mogu se unositi na mjesečnom nivou ili na godišnjem nivou. Program je jednostavan, fleksibilan i jako dobar alat za namjenu obračunavanja kamata dužnicima ili slično.


više >>>

Efikasna naplata potraživanja


Servis koji omogućava jednostavnu, laku, bržu i pravovremenu naplatu Vaših potraživanja prema izdanim, a neplaćenim računima. Program je otvoren za korisnike ASTRUM financijskog knjigovodstva, kao i za sva ostala poduzeća i ustanove koje nisu klijenti Astruma, a vode uredno financijsko knjigovodstvo odnosno salda-konti svojih partnera. Kako možete poboljšati i unaprijediti te jednostavno ubrzati Vašu naplatu pogledajte pod oširniji opis. Ili nas nazovite.


opširnije >>>

Svidja mi se Astrum

Naša rješenja i proizvodi :

+Trgovinsko poslovanje
+Financijsko poslovanje
+Platni promet
+Naplata potraživanja
+Kataloška prodaja
+Laboratorijska mjerenja    kamenih agregata
+Kontrola protoka vode
+Sudski depoziti i    kontovnici
+Obračun plaća
+Dugotrajna imovina -    osnovna sredstva
+Proizvodnja
+Obračun kamata
+Blagajničko poslovanje

+TV prodaja (prodaja oglasima na televiziji) - narudžbe, isporuke, robno, financijsko

+Laboratorijska mjerenja dima, duhana i cigareta kod proizvodnje cigareta ( software za laboratorij )

+Modul za Webshop (internet trgovina ) - uvjek aktualni podaci

+IS Servis vatrogasnih aparata , kontrolni i periodični pregledi

+IS KONOBAR , program za restorane, kafiće, barove, s android aplikacijom za bežićno slanje narudžbi sa stolova , POS RJEŠENJA I PROGRAMI

+IS MOBILNA PRODAJA , program za , prodaja na terenu , za android uređaj , touch screen , fiskalizacija na terenu

+IS SERVIS , SERVISNO POSLOVANJE , program za poslovanje servisa te praćenje servisnih usluga i materijala

Usluge:

+Obračuni plaća za poduzeća i ustanove

+Servis za naplatu potraživanja  
Brza korisnička podrška. Naručite licencu, nazovite nas i uštedite 3 %
TeamViewer
Brza korisnička podrška

Prilikom licenciranja uštedite 3% na premium i business v.
kontakt : Damir Klarić

besplatni download TeamViewer QS za naše partnere

 

Za sve dodatne informacije molimo Vas obratite se na telefonske brojeve poduzeća tel : 042-816-002,
fax: 042-300-004,
gsm: 098-267-067,
e-mail: astrum@astrum.hr
gdje će Vam naši stručnjaci odgovoriti na Vaša pitanja.

 

Prijavite se na listu za primanje povremenih vijesti iz područja informacijske tehnologije i informatičkih rješenja

Odjaviti se možete u svakom trenutkuDodatni podaci i vijesti
:


01.07.10

Obračun plaće i dnevna evidencija rada prema novom pravilniku od 1.6.2010
07.04.10
Povećajte broj kupaca naprednom web trgovinom
01.02.09

Novosti - novi programi i unaprijeđenja u 2009
15.01.09
Razvoj poslovnog software-a
20.01.09
Razvoj specijaliziranih aplikacija prema zahtjevu


Pratite nas na FB-u

 

tel: 042-816-002   098-267-067   fax: 042-300-004  e-mail: astrum@astrum.hr

Astrum d.o.o. © 2017  desin by Astrum d.o.o. - internet razvoj