Astrum d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge privatno je poduzeće, osnovano 1994 godine u Ludbregu, sa osnovnom poslovnom orjentacijom izrade software-a prema poslovnim potrebama privrednih subjekata te drugih organizacija i ustanova, pritom koristeći različite baze podataka.

     Naš osnovni proizvod je izrada softwera za određene poslovne procese prema želji i potrebi korisnika.

     U poslovnom nastupu orjentirani smo na izradu poslovnih aplikacija te specijaliziranih poslovnih procesa i rješenja unutar organizacije za vrste djelatnosti kao što su

* trgovina i trgovačko poslovanje,
* kataloška prodaja i prodaja oglašavanjem putem TV-a,

* poslovanje restorana, barova, kafića te drugih ugostiteljskih objekata ,
* POS sistemi (elektroničke blagajne raznih vrsta i namjena)
* proizvodnja i praćenje proizvodnje
* servisi i poslovanje servisa
* knjigovodstveno-računovodstvene djelatnosti te knjigovodstveni servisi
* uslužne djelatnosti, sudska praksa i druge djelatnosti,
* poljoprivredna proizvodnja

* djelatnosti leasing kuća,
* različita skladišna poslovanje i skladišne evidencije


    Pobliže, djelatnost tvrtki za koje sada radimo i održavamo poslovni software su :

    Tvrtke za informacijske usluge, za proizvodnju kamenih agregata - kamenolomi i slično, za proizvodnja pića i sokova, drvoprerađivačke djelatnosti i pilane, prodavaonice maloprodaje i veleprodaje, mljekarske industrije - proizvodnja mliječnih i drugih poljoprivrednih proizvoda, građevinska poduzeća i obrti za gradnju i slično, tvrtke i obrti za knjigovodstvene usluge, tvrtke za TV i katalošku prodaju, informacijska društva, tvrtke za brigu o umirovljenicima, obiteljski domovi i slično, tvrtke za proizvodnju poljoprivredni strojeva, tvrtke za proizvodnju i prodaju oružja i streljiva, tvrtke za leasing - leasing kuće, za ugostiteljsku djelatnost - restorani, caffe barovi i slično, sve vrste fiskalnih blagajni sa robno materijalnim knjigovdstvom ili bez, za servise vatrogasne opreme, za servise tehničkih uređaja, uslužne tvrtke za izradu stolarije i slično, za ordinacije dentalne medicine, za škole - robno materijalno knjigovodstvo, mlinove te druge nespomenute djelanoati prema potrebi.


     Bogato dugogodišnje iskustvo bavljenjem informatizacijom različitih poslovnih procesa daje nam mogućnost izvedbe informatičkih projekata upravo prema potrebama korisnika.

     Za određene poslovne korisnike, tijekom vremena razvili smo specifične programske module kao što su :

- sistem praćenja protoka vode u distributivnom sistemu opskrbe vodom u smislu kontrole gubitaka,
- software za poslovanje sudova sa strankama s evidencijom dnevnika i kontovnika prema procesima,
- software za kontrolu proizvodnje kamenih agregata prema normama i standardima,
- projekt informatizacije i automatizacije poslovnog procesa kataloške prodaje,
- software za financijsko poslovanje poduzeća i obrta sa modulima informatizacije poslova za trgovinsko poslovanje. Ovaj software koristi metode automatske sinkronizacije, odnosno replikacije baze podataka na taj način da svako udaljeno mjesto ima svoju lokalnu bazu, a cjelokupni sistem je umrežen u centrali i prema potrebi

     Sve podatke, a prema potrebi i želji, u mogučnosti smo prezentirati na internetu (u oblaku), bilo privatno ili javno, koristeči sve siguronosne protokole.

     Tehnologija koju koristimo omogućuje neprestanu ugradnju najnovijih informatičkih standarda u poslovni software.

     Poslovni korisnici za koje vršimu usluge implementacije, instalacije, obuke, održavanja IS-a , razvoja po narudžbi poslovnih informacijskih sistema, nalaze se na području čitave Republike Hrvatske, Slovenije i Srbije.

     Način rada sa Vama, korisnicima naših informacijskih sustava (programa), je takav da slušamo to što želite i što Vam treba, te tada zajedno s našim stručnjacima i programerima dogovaramo i odlučujemo kako ćemo to najbolje izvest.

     Sve izrađene module nakon izrade i instalacije održavamo i brinemo se za nadogradnje, dopune i izmjene. Održavanje je brzo, uglavnom ON line daljinski ili prema želji i potrebi korisnika na lokaciji korisnika Rok odaziva je momentalan ili u jako kratkom roku.

     Želja nam je da naši korisnici dobiju vrhunski software-ski proizvod, koji će im osigurati prednost nad konkurencijom, te da je on naša legitimacija za nove buduće projekte.
tel: 042-816-002    098-267-067        fax: 042-300-004       e-mail: astrum@astrum.hr

Astrum d.o.o. © 2017   design by Astrum d.o.o. - Internet razvoj