+Trgovinsko poslovanje
+Financijsko poslovanje
+Platni promet
+Kataloška prodaja
+Laboratorijska mjerenja    kamenih agregata
+Kontrola protoka vode
+Sudski depoziti i    kontovnici
+Obračun plaća
+Dugotrajna imovina
+Proizvodnja
+Obračun kamata +Blagajničko poslovanje - blagajnaZa sve dodatne informacije molimo Vas obratite se na telefonske brojeve poduzeća 042-816-002,
fax: 042-300-004,
gsm: 098-267-067,
e-mail: astrum@astrum.hr
gdje će Vam naši stručnjaci odgovoriti na Vaša pitanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NAPLATA POTRAŽIVANJA

SERVIS ZA EFIKASNU I BRZU NAPLATU POTRAŽIVANJA


Korištenjem ovog servisa ubrzavate naplatu neplaćenih računa.

Svatko tko se nalazi na tržištu i izdaje račune sa odgođenim plaćanjem, ovisi o naplati svojih potraživanja. Činjenica je da poduzeća na dnevnoj bazi padaju u stečajeve, bježe u predstečajne nagodbe ili se jednostavno brišu iz sudskog registra. Možda je neko od tih poduzeća i Vaš dužnik. Također nije svejedno da li se Vaše potraživanje naplati za 30 dana ili 180 dana. Vrijednost pada. Neke manje firme, gdje nema dovoljno osoba za svakodnevno praćenje naplate vremenom i zaborave dug i obvezu plaćanja. Također ukoliko nije ostvarena očekivana (planirana) naplata tada se dovodi u pitanje i realizacija planiranih poslova, a time i sama efikasnost Vašeg poduzeća. Uz sve zamke i probleme kojima su poduzeća izložena, poneki puta o brzoj i efikasnoj naplati ovisi i opstanak poduzeća.

Ubrzajte i poboljšajte Vašu efikasnost u naplati potraživanja, brzo, jednostavno i pravovaljano.

Da bi poboljšali i ubrzali Vašu naplatu potraživanja, na brz, jednostavan i veoma efikasan način izradili smo servis koji Vašim partnerima automatski, uz potpunu kontrolu zaposlenika na naplati, šalje e-mail obavjest o visini njegovog duga prema Vama.

Obavjest se automatski kreira iz aktualnog financijskog knjigovodstva, odnosno iz podataka iz salda konti stavaka, iz izvadka otvorenih stavaka. Dakle kada želite poslati obavjest, kreirate IOS (izvadak otovrenih stavaka) na željeni datum, i pritisnete dugme. U tom trenutku svi Vaši partneri, koji duguju, su obavješteni da postoji nepodmireni saldo i koliki je.

Program je dostupan korisnicima IS FINANCIJSKO KNJIGOVODSVO - Astrum odmah, te svim drugim korisnicima odmah nakon početnog uvađanja. Uvjet je uredno vođen SALDA KONTI kupaca.

Cijena servisa za partnere Astruma koji imaju ugovor o održavanju je 500,00 kn+pdv / godišnje.

Cijena servisa za vanjske partnere i naručioce servisa je
1500,00 kn+pdv / godišnje.

Također cijena nije fiksna, nego informativna, i može ovisiti o dodatnim željama i opcijama, kao i o količini podataka za obradu.


Kontakt :

Damir Klarić
tel : 042-816-002
fax: 042-300-004
mobitel : 098-267-067

e-mail : Damirtel: 042-816-002    098-267-067        fax: 042-300-004       e-mail: astrum@astrum.hr

Astrum d.o.o. © 2017   design by Astrum d.o.o. - Internet razvoj